U lansuan videot promovuese të fushatës “Pronësia Intelektuale Funksionon”

Prishtinë, 26/04/2021

Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, përgatitur nga Projekti i EU në bashkëpunim me institucionet ndërlidhëse të fushës së pronësisë intelektuale, u lansuan videot promovuese “Pronësia Intelektuale Funksionon”

Më 26 Prill të çdo viti, festohet Dita Botërore e Pronësisë Intelektulale, për të promovuar rëndësinë e mbrojtjes së Pronësisë Intelektuale. Për këtë vit Organizata Botërore e Pronësisë Intelektuale (WIPO), zgjodhi të festoj me moton: “Pronësia Intelektuale dhe Biznesi”.

Videot mund ti shikoni përmes plaformës Yotube, duke klikuar në linqet e mëposhtme:

Pronësia Industriale

Të Drejtat e Autorit

Rëndësia e Pronësisë Intelektuale

Agjencia për Pronësi Industriale për shënimin e Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale përshkak të masave anti-Covid ka vendosur që aktivitetet për shërnimin e kësaj ditë të bëhen përmes metodave jo-tradicionale, pra përmes platformave online.