U publikuan librat komikë për Marka Tregtare dhe Patenta

Me mbështetjen e projektit të EU për pronësinë intelektuale, u publikuan librat komikë për marka tregtare dhe patenta. më shumë

FINALIZIMI I PROJEKLIGJEVE NË FUSHËN E PRONËSISË INDUSTRIAL...

Me mbështetjen e projektit IPR të BE, u mbajt punëtoria për finalizimin e projekligjeve në fushën e pronësisë industria... më shumë

Studentë nga Universiteti Francez vizituan Agjencinë

Disa studentë nga Universiteti Francez – AgroParisTech tek vizituan Agjencinë për Pronësi Industriale. më shumë

Prona Intelektale pjesë e diskutimit në programin e mëngjes...

Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, Kohavisioni, përkatësisht emisioni i mëngjesit, iu k... më shumë

Pasditja në Radio Televizionin 21 me Pronësinë Intelektuale

Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, Radio Televizioni 21, përkatësisht emisioni i pasdit... më shumë

Forum virtual për shënimin e Ditës Botërorë të Pronësisë In...

Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale shënohet me datë 26 prill, të çdo viti. Për t'i dhënë dritë kësaj dite, Oda Ekon... më shumë

U lansuan videot promovuese të fushatës “Pronësia Intelektu...

Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Pronësisë Intelektuale, përgatitur nga Projekti i EU në bashkëpunim me insti... më shumë

U mbajt tryeza mbi fushën e pronësisë intelektuale

Më 26 Prill të çdo viti, festohet Dita Botërore e Pronësisë Intelektulale, për të promovuar rëndësinë e mbrojtjes së Pr... më shumë

PROMOVIM NË RADIO TELEVIZIONIN E KOSOVËS

Drejtori i Përgjithshëm i Agjencisë për Pronësi Industriale, Z. Gashi, ishte pjesë e programit të mëngjesit në Radio Te... më shumë

26 Prill 2021 – Dita Botërore e Pronësisë Intelektuale

Më 26 Prill të çdo viti, festohet Dita Botërore e Pronësisë Intelektulale, për të promovuar rëndësinë e mbrojtjes së Pr... më shumë

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I KËSHILLIT SHTETËROR PËR PRONËSI INTE...

Më 23 Prill u mbajt takimi i Këshillit Shtetëror për Pronësi Intelektuale më shumë

Buletini Zyrtar Nr. 96

Agjencia për Pronësi Industriale ka publikuar Buletinin Zyrtar nr. 96 më shumë

U mbajt sesioni informues në Qendrën për Inovacion dhe Ndër...

Qendra për Inovacion dhe Ndërmarrësi në Universitetin e Prishtinës, “Venture UP” në bashkëpunim me Agjencinë për Pronës... më shumë

SEMINAR ME PËRFAQËSUESIT E AUTORIZUAR NË FUSHËN E PRONËSISË...

Është mbajtur seminari për ngritjen e kapaciteteve të përfaqësuesve të autorizuar në fushën e pronësisë industriale. më shumë

U MBAJT TAKIMI SEKTORIAL PËR VRESHTARI DHE VERËRARI

Drejtori i Agjencisë, Z. Gashi, mori pjesën në takimin e rregullt të organizuar nga Departamenti për Vreshtari dhe Verë... më shumë

Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next